biobeskök, men först mat
Nu tänker ni säkert, mums vilken god efterrätt, visst är det kladdkaka?


Men saken är den att det är blodpudding och den jävlades med kniven. Jag kunde inte skära den i bitar, det blev ojämnt och det är första gången i mitt liv som jag gör denna maträtt. Därför satsade jag på att göra salladen fin iaf och jag totalt hackade hela plodpuddingen i små små bitar för att brutalt mörda den. Den är såå död i mina ögon. Det kallar jag för att laga mat med kärlek!


Men saken är den att det är blodpudding och den jävlades med kniven. Jag kunde inte skära den i bitar, det blev ojämnt och det är första gången i mitt liv som jag gör denna maträtt. Därför satsade jag på att göra salladen fin iaf och jag totalt hackade hela plodpuddingen i små små bitar för att brutalt mörda den. Den är såå död i mina ögon. Det kallar jag för att laga mat med kärlek!
Kommentarer
Postat av: Sandra
Tjohoo, var ett tag sedan. Hur är läget? Hur går det med tatueringen? jag har fortfarande eksem från tejpen:S pözz
Trackback